Ziggo excuseert zich voor WK-debacle Soest

UTRECHT - Kabelbedrijf Ziggo biedt zijn excuses aan voor het feit dat 300 huishoudens in Soest de WK-finale niet op televisie konden kijken. Door een storing viel in delen van de wijken Overhees en De Engh het beeld uit.
"Het spijt ons enorm", zo tekent De Gooi- en Eemlander op uit de mond van een woordvoerder van de kabelmaatschappij.

DRIEHONDERD HUISHOUDENS

Driehonderd huishoudens in Soest konden door een storing niet op de televisie naar de WK-finale tegen Spanje kijken. Kabelmaatschappij Ziggo kon ondanks hard werk niet voor de aftrap de storing verhelpen. Die begon rond kwart voor zeven.
Verder kon bijna iedereen in de regio Utrecht de wedstrijd gewoon zien. Dat zegt een woordvoerder van Ziggo nadat eerder problemen waren ontstaan rond de ontvangst van televisiebeelden in de Utrechtse wijk Zuilen.
De huishoudens in Soest zaten onder andere in de wijk Overhees. Ook in De Engh hadden mensen problemen met de ontvangst. Omdat daar de bliksem insloeg, waren veel ontvangstkastjes kapot. Ook een wijk in Hoevelaken zat zonder goede tv-ontvangst.
Doet uw televisie het nog steeds niet en kunt u buiten uw schuld om geen WK-finale zien? Neem contact op met RTV Utrecht via nieuws@rtvutrecht.nl of 030 - 8500 600.

Ziggo excuseert zich voor WK-debacle Soest

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.