Kort nieuws: Buschauffeur Amersfoort bespuugd

REGIO - In Amersfoort is een man aangehouden voor het bespugen van een buschauffeur. De 38-jarige man reageerde zich af op het Stationsplein, maar waarom is onbekend. De politie kon hem in de omgeving aanhouden.
De organisatie Milieu Centraal in Utrecht roept vakantiegangers op om zuinig te rijden. Door te letten op de snelheid en luchtweerstand kan op de Route du Soleil bijvoorbeeld 150 euro aan benzine worden bespaard. De caravan is een belangrijke kostenpost. Verder kan bagage in, en niet op de auto tot 20% in het verbruik schelen.
* De brandweer heeft in Eemnes een schoorsteenbrand in de kiem weten te smoren. De bewoners van het huis aan de Wakkerendijk waren in de tuin een verjaardag aan het vieren. Uiteindelijk bleef het bij rookschade.
* In Nieuwegein is een behangdief aangehouden. De 22-jarige vrouw werd in een winkel aan de Veldwade betrapt met enkele rollen behang in de kinderwagen. Op het politiebureau bleek bovendien dat de veelpleger een valse identiteit had opgegeven. Haar kind is uit voorzorg overgedragen aan zijn vader.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.