Grote dag voor Wesley en Yolanthe

TOSCANE - De Utrechtse stervoetballer Wesley Sneijder en zijn bruid Yolanthe Cabau van Kasbergen hebben van hun huwelijksdag een sprookje gemaakt.
Rond 16.00 uur arriveerde Yolanthe in een koets met zes paarden bij het kerkje van Castel Monastero in Toscane. Haar broer Xavier gaf haar zijn arm en leidde haar de kerk binnen. Daarna gaf hij haar weg aan bruidegom Wesley Sneijder.
De kerk was vol. Van Inter waren collega's van Sneijder aanwezig, al kwamen zij te laat in de kerk aan. Onder de overige vele gasten waren de oud-voetballers Pierre van Hooijdonck, Sören Lerby en Patrick Kluivert en zijn vrouw, de styliste Rossana Lima. Lima heeft het een en ander geregeld voor de huwelijksplechtigheid. Ook hockeyer Taeke Taekema was bij de bruiloft. Zusjes van Yolanthe waren bruidsmeisje. Utrechter Michael Oomen was een van de zangers die optredens verzorgden.
Het paar liet zich vrijdagochtend al uitgebreid fotograferen door de dorpsjeugd. Wesley deelde ook naar hartenlust handtekeningen uit, op verzoek van de burgemeester. "Dit kriebelt meer dan een voetbalwedstrijd," zei de bruidegom over zijn grote dag.
Sneijder en zijn vrouw trouwden in april al voor de wet in Amsterdam. Volgens het echtpaar was dat echter een formaliteit en voelen ze zich pas echt man en vrouw na het driedaagse feest in Toscane.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.