Ernstig ongeluk met auto en tractor in Zeist

ZEIST - Bij een ernstig ongeluk op de Koelaan in Zeist zijn gisteravond vier gewonden gevallen.
Een auto, met daarin moeder en haar dochtertje, knalde door nog onbekende oorzaak achterop een tractor, raakte van de weg en kwam tegen een lantaarnpaal tot stilstand.
De tractor kwam op zijn kop in een greppel terecht. De 55-jarige bestuurder van de trekker brak zijn sleutelbeen, zijn zoon raakte bekneld en is met onbekend letsel opgenomen in het ziekenhuis
Ook de vrouw en haar dochtertje die in de auto zaten zijn naar het ziekenhuis gebracht.
De oorzaak van het ongeluk is waarschijnlijk een verkeerde inhaalmanoevre.
De wethouder zei tegen RTV Utrecht dat er geen extra veiligheidsmaatregelen worden genomen op de Koelaan. De vele ongelukken op de weg hebben volgens de gemeente geen relatie met elkaar.

BEKNELD

RTV Utrecht ontving op dit bericht een reactie van een van de slachtoffers. "Ik heb 45 minuten onder de trekker bekneld gelegen. Ik wil naar aanleiding van de reacties de mensen bedanken die mijn vader geholpen hebben toen ik onder de trekker lag," schrijft hij.
"En ik wil mensen bedanken die getuigd hebben wat er is gebeurd. Ik weet dat een aantal mensen gestopt is, onder wie twee mensen met een scooter." Het slachtoffer sluit zijn mail af met de opmerking dat hij op de avond van het ongeluk een engeltje op zijn schouder heeft gehad.

Ernstig ongeluk met auto en tractor in Zeist

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.