Kort nieuws: Agressieve automobilist

REGIO - De chauffeur van een taxibusje heeft gisteren letsel aan zijn knie opgelopen bij een vechtpartij.
De 31-jarige Zeistenaar reed in Utrecht op de Sint Josephlaan, toen hij bij het optrekken bij een verkeerslicht, plotseling moest remmen. Een achter hem rijdende 30-jarige automobilist uit Utrecht zag dit te laat en botste tegen hem op. Daarna werd de automoblist zo boos, dat hij de chauffeur bedreigde en schopte. De man is door de politie naar het bureau meegenomen.
* Twee jonge Amersfoorters zijn door de politie op de bon geslingerd omdat ze over auto's liepen.
Getuigen zagen de twee bezig op het Byzantium. Schade was er niet aan de auto's, voetstappen stonden er wel op. De jongens van 15 en 16 zijn thuis afgeleverd.
* Een fietsster uit Wilnis gisteren is gewond geraakt aan haar hoofd, armen en benen na een botsing met een auto. de automobilist reed uit een uitrit en zag de vrouw over het hoofd. Na behandeling van het ambulancepersoneel mocht ze naar huis.
* Een 17-jarige jongen uit Ermelo is donderdagmiddag gesnapt toen hij in Houten een fiets wilde stelen. Agenten zagen hem op de Dijkhoeve rijden op een damesfiets met opengebroken slot. Hij wist zonder fiets te ontkomen, maar agenten weten wie het is.
* Een fietser is donderdagavond op de Leidseweg in Utrecht gevallen. De Utrechter raakte buiten bewustzijn, had een hoofdwond en is per ambulance naar het UMC in Utrecht gebracht. Waarschijnlijk was hij dronken.
* In een woning aan de Chicagodreef in Utrecht heeft de politie een hennepkwekerij aangetroffen. De tachtig planten en apparatuur zijn in beslag genomen. Naar de eigenaar wordt nog gezocht.
* De Ronde Venen is klaar met opknappen van de Industrieweg. De toegang naar het bedrijventerrein in Mijdrecht gaat maandag weer open voor het autoverkeer. De weg is nu breder en dat zorgt voor minder files. Na de zomer wordt de Constructieweg, een andere belangrijke weg, aangepakt.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.