Kort nieuws: brand boven café Le Carafon

REGIO - Boven het Utrechtse café Le Carafon heeft gisteravond een brand gewoed. De brand begon bij een koelkast, dat heeft de brandweer met één straal geblust.
De bewoners waren tijdens de brand in het huis en hebben rook ingeademd. Zij zijn ter plekke door het ambulancepersoneel nagekeken en hoefden niet naar het ziekenhuis.
* Een man die twee vrouwen aan het Utrechtse Vechtplantsoen een helpende hand bood bleek minder vriendelijk dan gedacht. De vrouwen waren bezig een scootmobiel in een box bij een huis te stallen.
Omdat het niet helemaal lukte, kregen de dames hulp van een van die langs kwam lopen. Nadat de scootmobiel in de box stond en de vrouwen de man bedankten kwamen ze er achter dat hij de fiets van een van hen had gestolen. Wie iets gezien heeft of meer weet wordt gevraagd de politie te bellen.
*Een 25-jarige vrouw uit Dordrecht is vannacht opgepakt omdat ze niet wilde zeggen wie ze was. Agenten haalde de vrouw langs de kant op de Overste den Oudelaan in Utrecht omdat ze met mistlichten reed. Bij de controle kon de vrouw zich niet legitimeren en gaf ze drie keer verschillende geboortedata op. De vrouw werd aangehouden en meegenomen naar het bureau. Na onderzoek wist de politie de identiteit van de vrouw te achterhalen en bleek dat zij eerder haar rijbewijs was kwijtgeraakt voor rijden met een slok op.
* De Bilt is opgeschrikt door klikobranden. De dader sloeg vannacht toe op de Professor Van 't Hoffweg. De brandweer moest uitrukken en drie kliko's gingen verloren. De politie in De Bilt zoekt nog getuigen.
* Bij park Randenbroek in Amersfoort is op klaarlichte dag een fietser beroofd. Twee jongens op een snorfiets haalden de 41-jarige man in op de Rubensstraat. Ze trokken de tas van zijn baggagedrager, waardoor het slachtoffer viel en gewond raakte aan zijn elleboog en heup. De daders gingen er vandoor en zijn niet meer gevonden. De politie zoekt nog mensen die gistermiddag iets verdachts hebben gezien bij park Randenbroek.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.