"Rockit was een superfeest"

MAARSSEN - Het was een superfeest gisteren bij de Maarsseveense Plassen. De organisatie van Rockit is erg tevreden hoe het gelopen is. Ook de politie zegt dat de circa 12.500 festivalgangers zich prima hebben gedragen.
Rockit kreeg weinig klachten, deels omdat de geluidsinstallatie anders stond en ook de richting van de wind hielp mee. Gisteren zei een woordvoerdster van de buurt al dat het een stuk stiller was dan afgelopen jaren. Alleen de bas stond soms wat te hard.
De enige zorg van de organisatie bleek de komst van een van de top-dj's. Hij moest uit Ibiza komen en had vertraging. Uiteindelijk heeft hij toch nog een deel van zijn set kunnen draaien.

DJ'S

Het festival vond plaats van elf uur 's ochtends tot elf uur 's avonds en liefhebbers van electronische muziek konden luisteren naar de kunsten van tientallen dj's uit binnen- en buitenland.
Rond acht uur was er een korte herdenking voor de slachtoffers van het tunneldrama bij de Love Parade in Duisburg. Ook daar werd electronische muziek gedraaid.
Het festival had plaats voor maximaal 15.000 mensen. Zondag rond vijf uur is het strandbad weer opgeruimd.

Maarssen in de ban van Housemuziek
Gezelligheid op Rockit Open Air in Maarssen
"Rockit was een superfeest"

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.