Kort nieuws: Gewonde na botsing in Woerden

REGIO - Een 57-jarige vrouw uit Woerden is zaterdagmiddag lichtgewond geraakt bij een verkeersongeval aan de Boerendijk.
Een 49-jarige plaatsgenote was op haar auto gebotst. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. De 60-jarige bestuurder van de auto raakte niet gewond.
* Een hardrijder is zondagmorgen vroeg zijn rijbewijs kwijtgeraakt in Zeist. De 18-jarige man reed met 90 km/u over de Slotlaan, waar 50 km/u is toegestaan. De Zeistenaar moest zijn rijbewijs moeten inleveren.
* Een 37-jarige man uit Zeist is zondagmorgen vroeg mishandeld. Het slachtoffer was in zijn gezicht geslagen door een man, die daarna een horecagelegenheid aan Het Rond in rende. Het slachtoffer werd tegengehouden door medewerkers van de gelegenheid, waarop hij de agenten aansprak. Die konden de dader niet meer vinden. De politie onderzoekt of de medewerker bewust de verdachte heeft laten ontsnappen.
* In Loenen aan de Vecht zijn vier jongemannen aangehouden wegens baldadig gedrag. Rond 02.40 uur kreeg de politie een melding dat jongeren zich misdroegen in de omgeving van het Hoefijzer. Op weg naar de locatie zagen agenten een aantal jongeren wegrennen bij het zien van de politie. Na een korte achtervolging konden de vier, van 16 tot 22 jaar, worden aangehouden. De jongeren hadden zich misdragen.
* Een 57-jarige vrouw uit Woerden is zaterdagmiddag lichtgewond geraakt bij een verkeersongeval aan de Boerendijk. Een 49-jarige plaatsgenote was op haar auto gebotst. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. De 60-jarige bestuurder van de auto raakte niet gewond.
* Een 31-jarige man uit Veenendaal is zaterdagmiddag aangehouden omdat hij zijn buren heeft bedreigd. De bewoner van de Patrimoniumlaan was woest geworden nadat het buurmeisje ruzie had gekregen met zijn kind. Agenten wilden de buurman aanhouden, maar hij verzette zich zo hevig dat ze moesten spuiten met pepperspray. De politie heeft de zaak in onderzoek.
* Bij een botsing vrijdagavond in Veenendaal op de Brouwerstraat is een 24-jarige man lichtgewond geraakt. Het slachtoffer uit Veenendaal reed op een squad toen hij een auto van een leeftijdsgenoot uit Woudenberg over het hoofd zag. De squadrijder sloeg over de kop, waarbij hij gezicht schaafde en zijn arm uit de kop raakte. De twee regelen de schade via de verzekering.
* De politie in Utrecht zoekt getuigen van twee autobranden aan de Van der Marckstraat. Die hadden zaterdagnacht vlam gevat. De brandweer heeft het vuur geblust. Vuurtonderzoek leverder niets op en dus hoopt de politie dat mensen die iets hebben gezien zich melden via 0900-8844.
* Twee jongemannen van 16 en 21 jaar oud zijn aangehouden omdat ze een auto hebben vernield. Getuigen belden de politie en agenten zagen dat de buitenspiegel kapot was en er deuken in de motorkap zaten. Het duo was er toen al vandoor, maar meldde zich later alsnog op het politiebureau.
* Een 33-jarige man uit Suriname is zaterdagavond aangehouden voor heling van een fiets en voor het overhandigen van een vals paspoort. De man liep met twee fietsen over straat. Toen agenten hem daarop aanspraken, bekende hij dat er een van gestolen was. Toen agenten zijn paspoort controleerde, bleek die vervalst. De man kreeg een boete wegens heling en is daarna overgedragen aan de vreemdelingenpolitie.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.