Kort nieuws: gestolen auto in tippelzone

REGIO - Twee mannen die in Utrecht rondreden in een gestolen auto zijn tegen de lamp gelopen. Tijdens een surveillance zagen agenten vannacht de mannen in een auto zitten bij de tippelzone op de Europalaan.
* Een surveillanceronde van de politie in de Utrechtse wijk Overvecht leverde een gestolen scooter op. Tijdens een controle zagen agenten enkele mannen in een flatportiek aan de Jeanne d'Arcdreef rond een scooter zonder kentekenplaat staan.
* Een 19-jarige jongen in Maarssen heeft gisteren enige tijd vastgezeten wegens baldadigheid. De jongen veroorzaakte geluidsoverlast voor bewoners van een flat aan de Pieter de Hooghstraat. Toen iemand daar iets van zei en de politie belde, gooide de Maarssenaar een fles op zijn balkon kapot.
* Tijdens een snelheidscontrole in Zeist werden tien procent van de bestuurders betrapt op te hard rijden. De politie bekeek gistermiddag wie er er te hard reed op de Driebergseweg. Dit bleek bij 268 mensen het geval.
* Een 23-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats heeft gisteren in Woerden na een politiecontrole een openstaande boete alsnog betaald. De man werd op het Wulverhorstpad gecontroleerd. Hij reed in een auto met Engelse kentekenplaten en had nog een onbetaalde boete van 250 euro in het systeem staan.
* Het advies- en ingenieursbedrijf Grontmij uit De Bilt heeft een opdracht gekregen voor de renovatie van een treinstation in de Deense hoofdstad Kopenhagen. De klus in opdracht van de Deense staatsspoorwegmaatschappij levert Grontmij bijna 7 miljoen euro op.Grontmij zal onder meer een 400 meter lange tunnel herontwikkelen en technische installaties moderniseren.
* In Nieuwegein is vanmorgen vroeg een jongen betrapt die een speeltoestel in brand had gestoken. Terwijl de brand in de wijk Hamelweide nog woedde greep de politie hem in zijn kraag. Een tweede verdachte zette het op een lopen en is nog spoorloos.
* De politie heeft twee Nieuwegeiners opgepakt. De mannen van 38 en 40 hadden gisteren op klaarlichte dag een elektrische fiets uit een winkel in IJsselstein gestolen. Ze hadden de buit in de kofferbak van een auto gegooid en waren er snel vandoor gegaan. Het kenteken leidde de politie naar een huis aan de Vosseweide, waar nog meer gestolen spullen stonden.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.