FC Utrecht wacht 'heet avondje'

UTRECHT - FC Utrecht heeft de laatste training voor de Europa Leaguewedstrijd tegen FC Luzern met een fitte selectie afgesloten in het Letzigrund Stadion in Zürich.
Vanavond verdedigt Utrecht de 1-0 voorsprong tegen de Zwitserse club. Vorige week won Utrecht in de eigen Galgenwaard door een doelpunt van Dries Mertens. De winnaar van het tweeluik plaatst zich voor de laatste voorronde van de Europa League.
Trainer Ton du Chatinier denkt dat het een heet avondje kan worden. "Want we beginnen 'maar' met een voorsprong van 1-0", aldus de coach. "We hebben gehoord dat ze onze counter vrezen met Mertens en Ricky van Wolfswinkel", zei Du Chatinier. "Er ligt hier een perfecte grasmat die zeer geschikt is voor combinatievoetbal en daar ligt juist onze kracht. Maar overmoedig zijn we zeker niet. Het is ook moeilijk in te schatten hoe ze zullen spelen. We hebben Luzern vier keer aan het werk gezien en elke keer speelden ze
anders."
Vandaag komen naar verwachting zo'n zevenhonderd FC Utrecht-supporters aan in de Zwitserse stad.
Het duel, dat om 19.45 uur begint, is alleen op Radio M Utrecht rechtstreeks te volgen. Vanaf zeven uur in het programma Namen en Rugnmummers.

Wuytens en Mertens over duel met Luzern

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.