Kort nieuws: Tankshop Lopik doelwit dieven

REGIO - Een tankshop in Lopik is slachtoffer geworden van een sigarettenroof. Inbrekers sloegen afgelopen nacht toe bij de pomp aan de Reinaldaweg. De politie heeft met een hond de buurt uitgekamd, maar heeft de daders niet meer kunnen opsporen.
* Een 84-jarige vrouw uit Maarssen is opgelicht door een dame die bij haar aanbelde en die zei zich niet goed te voelen. Toen de Maarssense een glas water ging halen werd haar pinpas uit de woning aan de Schimmelpenninckstraat gestolen. Er werd dezelfde dag nog geld mee opgenomen door de dief.
* De politie denkt dat er afgelopen nacht een brandstichter in Utrecht actief is geweest. Zowel aan de Notenbomenlaan als de Zenithstraat brandde een auto uit. De politie gaat in beide gevallen uit van brandstichting en is op zoek naar getuigen.
* Een dertigjarige automobilist is op de A12 bij Utrecht zijn rijbewijs kwijtgeraakt omdat harder reed dan toegestaan. De man uit Utrecht reed 133 kilometer per uur waar zeventig het maximum is en verloor zijn rijbewijs.
* Een 28-jarige vrouw is op de Dirkje Mariastraat in Utrecht beroofd van haar tas. De vrouw was bezig met het op slot zetten van haar fiets toen iemand op een scooter voorbijreed en haar tas meenam. De politie zoekt getuigen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.