Kort nieuws: Man mishandelt vrouw met ijsemmer

REGIO - Op het Janskerkhof heeft een 30-jarige man stennis geschopt. De man weigerde een vrouw uit Breda door te laten die met drankjes liep.
Toen een medewerker hem daarop aansprak, pakte de klant een metalen ijsemmer en zette die met kracht op het hoofd van de Bredase. De woesteling werd uit het café gezet en schopte vervolgens een deuk in een auto. De politie hield de man aan en heeft hem op het politiebureau verhoord.
* Een 33-jarige snorfietser zou vannacht zijn rijbewijs hebben moeten inleveren, als hij die überhaubt zou hebben. De man uit Harmelen was dronken toen hij op de Zandweg in Utrecht op de snorfiets reed. Toen agenten hem wilde controleren, bleek dat hij ook geen rijbewijs had. Hij heeft meerdere boetes gekregen.
* Een fietsendief was vrijdagmorgen zo luidruchtig bezig, dat een omwonende ervan wakker werd. Hij belde de politie met de mededeling dat een fiets op de Oudegracht in Utrecht werd gestolen. Agenten troffen de man aan in de Breedstraat en hebben hem aangehouden. Hij is naar het bureau gebracht.
* Dankzij getuigen is een inbreker aan de Koningsweg in Utrecht opgepakt. De getuige belde 112 en agenten constateerden dat er inderdaad sprake is van een inbraak. Met hulp van een tweede getuige werd een 36-jarige verdachte uit Driebergen op de Ina Boudier Bakkerlaan opgepakt. De man had snijwondjes en liep met een vermoedelijk gestolen camera. Hij is in de cel gezet.
* Een dronken Bulgaar is vrijdagmorgen tegen de lamp gelopen omdat hij neonlichten onder zijn auto had gemonteerd. Toen de man op het Utrechtse Paardenveld reed met de felle lichten, besloten agenten hem te controleren. Ze roken een sterke alcohollucht en schakelden het OM in. Die legde hem een boete van 350 euro op, die hij direct moest betalen. Ook mocht hij drie uur lang niet rijden.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.