Kort nieuws: man breekt in vlak na vrijlating

REGIO - Een 31-jarige man die net uit de gevangenis is vrijgelaten, besloot donderdagavond meteen te gaan inbreken in Utrecht.
Getuigen zagen de man bezig bij een huis aan de Noordzeestraat. Toen de man de politie zag, probeerde hij door tuinen en over hekken heen te vluchten. In een tuin aan het Wiellingenplein werd de man uit Nieuwegein in de kraag gevat. Op het bureau zei hij net vrijgelaten te zijn.
* Op een evenemententerrein in Woerden is vannacht een 19-jarige man gearresteerd voor het bezit van verboden wapens. Beveiligers van het terrein hadden de man zien lopen met vuist- en slagwapens. Wat de man daarmee van plan was is niet duidelijk.
* De politie in Woerden heeft twee mannen aangehouden voor mishandeling. Ze zouden vannacht op de Voorstraat een 20-jarige man in elkaar hebben geslagen. Het slachtoffer is met hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht.
* Een 26-jarige man uit Veenendaal is aangehouden omdat hij te veel gedronken had. De man reed over de Spitsbergenweg en werd door agenten gecontroleerd. De autmobilist bleek 3 keer te veel gedronken te hebben. Met een proces-verbaal, maar zonder rijbewijs mocht de man naar huis.
* Een autokraker in Utrecht is vannacht tijdens zijn activiteiten betrapt door de politie. De man was auto's aan het openbreken op de parkeerplaats aan de St. Eustatiusdreef. Een getuige zag dit en belde de politie. Agenten troffen de autokraker aan op de achterbank van een geparkeerde wagen. De 32-jarige Utrechter moest mee naar het bureau.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.