Kort nieuws: Dronken brommerjongen opgepakt

REGIO - In Zeist is een beginnende bestuurder van een brommer aangehouden. De jongen had teveel gedronken en raakte zijn rijbewijs kwijt. De 17-jarige jongeman werd op de Zinzendorflaan betrapt bij een alcoholcontrole.
* Op de Joseph Haydnlaan is zaterdagavond een tasjesroof mislukt. Een 18-jarige vrouw die doelwit was van de straatrovers raakte wel gewond. De vrouw fietste met de tas over de schouders toen twee personen op een scooter die probeerden weg te rukken. Dit mislukte maar de vrouw raakte wel ten val en raakte lichtgewond.
* Een bestuurder uit Houten die te jong was om op een brommer te rijden is in Zeist tegen de lamp gelopen. De 15-jarige jongen reed vrijdagnacht op een brommer die veel geluid maakte en werd daarop aangehouden. Daarop ontdekten agenten dat de bestuurder te jong was om op een brommer te rijden.
* Nadat een auto inreed op een fietser op de Arnhemsebovenweg in Driebergen, moest die laatste zich voor een verwonding laten behandelen in het ziekenhuis. Zaterdagmiddag zag een 22-jarige automobilist de fietser over het hoofd toen hij probeerde af te slaan. De 57-jarige vrouw kwam ten val en moest naar het ziekenhuis.
* Een 21-jarige man uit Veenendaal die meer dan 50 kilometer per uur te hard reed in Rhenen moest daarna zijn rijbewijs inleveren. De man werd betrapt toen hij erg hard reed op de parallelweg van de Cuneraweg. Ook negeerde hij enkele stoplichten. De man legde uit zo hard te rijden omdat hij snel naar bed wilde.
* Een dronken 28-jarige vrouw veroorzaakte vrijdagnacht een ongeluk in Veenendaal. De vrouw reed in beschonken toestand tegen een lantaarnpaal aan op de Achterkerkstraat. Ook had zij geen rijbewijs bij zich.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.