Kort nieuws: Veel overlast in Zuilen

REGIO - De politie Utrecht heeft afgelopen weekend de handen vol gehad aan overlast in Zuilen. Dat blijkt uit een Twitterbericht van de wijkagent.
Er waren woninginbraken, autokraken en agenten moesten optreden tegen jongeren die door een park crossten op scooters.
* Maandagmiddag was er op de Prins Willem Alexanderweg in Houten een gaslek ontstaan bij graafwerkzaamheden. De brandweer wist het lek snel te dichten.
* Een 34-jarige man uit Nieuwegein is van de weg gehaald omdat hij dronken achter het stuur zat. De man werd gecontroleerd op de Noordwijkerschans en uit de blaastest bleek dat de Nieuwegeiner drie keer te veel gedronken had. Met een proces-verbaal en zonder rijbewijs is de man naar huis gestuurd.
* Twee jongens uit Noordwijk zijn in Nieuwegein aangehouden op verdenking van heling van een scooter. Een agent zag het tweetal over de Laagravenseweg lopen en bij controle bleek het kenteken bleek niet bij de scooter te horen en het contactslot was kapot. Omdat de twee geen identiteitsbewijs bij zich hadden en het framenummer van de scooter was weggeslepen zijn de jongens aangehouden.
* Een beschonken automobilist heeft zijn auto in de sloot geparkeerd op de Oude Vleutenseweg in Utrecht. De 25-jarige Maarssenaar hield eerst nog een vaag verhaal tegen agenten, maar al snel werd duidelijk hoe de vork in de steel zat. De man rook sterk naar drank en de blaastest wees ook uit dat hij echt te veel op had. De man werd naar huis gestuurd met een rijverbod.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.