Kort nieuws: Bejaarde vrouw Driebergen geschept

REGOP - Op de Hoofdstraat in Driebergen is een bejaarde fietsster geschept door een auto. De 81-jarige vrouw zag de wagen over het hoofd toen ze overstak.
De vrouw kwam op de motorkap van de auto terecht en viel op de grond. Ze had pijn in haar heup en been en is naar een ziekenhuis gebracht.
* Bij snelheidscontroles in de regio Eemland zijn enkele honderden automobilisten bekeurd. De politie stond op klaarlichte dag op de Bunschoterstraat in Hoogland en de Zeisterweg in Woudenberg, waar 4500 auto's passeerden. Op beide wegen geldt 80 km/u als maximum snelheid, maar de zwaarste boete was voor iemand met 118 kilometer.
* Iedereen met een bloemetjes- of bloemetjeshemd mag dit weekend gratis naar binnen bij het Dick Bruna Huis. De geestelijk vader van Nijntje komt uit Utrecht, en viert zijn 83ste verjaardag. Het feest is ook de afsluiting van de tentoonstelling 'De Zomer van Dick Bruna'.
* Een 48-jarige fietsster is in Utrecht gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. De Amsterdamse reed over het Anne Frankplein en kon de auto van een 43-jarige man uit Geldermalsen niet meer ontwijken. De Amsterdamse ging onderuit en raakte gewond. Ze is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.
* In Mijdrecht vond een bestuurder die tegen drie geparkeerde auto's reed op de Raadhuislaan het niet nodig daarna even te stoppen. De man reed gisteravond snel weg maar werd gezien door een getuige. Agenten hielden
de 18-jarige bestuurder aan op een parkeerplaats aan de Proostdijstraat.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.