Kort nieuws: Topman Ballast stapt op

REGIO - Bestuurslid Ruud Jacobs van bouwbedrijf Ballast Nedam stapt op. De 55-jarige topman wijt zijn vertrek aan persoonlijke redenen. Jacobs bekleedde de afgelopen 15 jaar verschillende functies bij het bouwbedrijf en was drie jaar bestuurslid.
* Op de Amersfoortseweg in De Bilt is vanmorgen een auto in brand gevlogen. De bestuurder kon op tijd uitstappen, maar de gevolgen voor het verkeer waren groot. Om de auto te blussen werd de drukke provinciale weg tijdelijk afgesloten.
* Wijk bij Duurstede vraagt zijn inwoners om de vissen in de vijver bij het stadhuis niet meer te voeren.
Voorbijgangers geven niet alleen brood maar ook voer dat de vissen niet kunnen verteren, en daar worden ze ziek van.
* De politie in Zeist is op zoek naar twee jongens die post in brand hebben gestoken. Dat gebeurde afgelopen weekend bij een flatcomplex aan de Brugakker. Een bewoner werd wakker van de brandlucht, zag twee jongens wegrennen en wist net op tijd alarm te slaan.
* Een man uit 52-jarige Slowakije is gisteravond op de A1 bestolen door een nepagent. Op een parkeerplaats ter hoogte van Hoogland, wilde een onbekende man verkleed als agent de auto van de Slowaak controleren. De nepagent ging er vervolgens vandoor met geld dat hij in de auto had gevonden. De politie onderzoekt de zaak.
* De bussen van het GVU rijden vanaf vandaag, na de zomerdienstregeling, weer op normale sterkte. Het streekbusstation heet in het vervolg Busstation Zuid. De oude naam was niet goed meer omdat vanaf dit busstation steeds meer stadsbussen vertrokken.
* De huisartsenopleiding van het UMC Utrecht krijgt een nieuwe locatie. De opleiding verhuist binnenkort naar een locatie bij Slot Zeist. Op dit moment zit de Utrechtse huisartsenopleiding in De Bilt, maar de plek daar is te klein geworden.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.