FC4YOU Gala levert ruim 90.000 euro op

UTRECHT - Het FC4YOU Gala van FC Utrecht heeft 92.175 euro opgebracht voor de activiteiten van de stichting. Het bedrag van vorig jaar werd hiermee ruim overtroffen. Sinds vorig jaar is FC4YOU de paraplu, waaronder alle maatschappelijke activiteiten van FC Utrecht plaatsvinden.
Het gala in de Galgenwaard werd zaterdag druk bezocht door tal van prominenten uit de provincie Utrecht. Zo waren onder meer de Commissaris van de Koningin van de provincie Utrecht, Roel Robbertsen en de Utrechtse burgemeester Aleid Wolfssen en burgemeester Cor Lamers van Houten aanwezig. Ook waren de trainers Ton du Chatinier en Jan Wouters met hun vrouw aanwezig net als de spelers Khalid Sinouh, Sander keller Barry Maguire en Edouard Duplan.
Optredens
Het Goede Doel-duo Henk Westbroek en Henk Temming speelden enkele nummers, net als de Classic Crooners, Claudia de Breij verzorgde een luchtig optreden en de avond werd dansend afgesloten door Berget Lewis en Soul-X-plosion.
Veiling
Hoogtepunt van de avond was de veiling met stukken als een gesigneerd WK-shirt met alle handtekeningen van de Oranje-selectie, een verblijf in het Hof van Saksen, een auto en tal van bijzondere kunstwerken waaronder beelden van kunstenaar Kees Verkade.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.