Kort nieuws: Goede Doel maakt clublied Utrecht

REGIO - Het Goede Doel gaat een nieuw clublied maken voor FC Utrecht. Henk Westbroek en Henk Temming zijn gevraagd door voorzitter Van Dop, schrijft Westbroek op berichtensite Twitter. Utrechtse artiesten als Herman Berkien, De Vormers en Martin van Doorn gingen Het Goede Doel al voor.
* Het Pieter Baan Centrum is op zoek naar een ander gebouw. Het huidige pand aan de Gansstraat voldoet niet meer als gevangenis en kliniek voor psychiatrische patiënten. Het zou kunnen dat het centrum helemaal uit de stad Utrecht verhuist. De zoektocht naar nieuwe ruimte is op dit moment bezig.
* Jonge ondernemers kunnen ook volgend jaar nog op hulp rekenen van de provincie Utrecht. De subsidie van twee ton voor het project Utrecht.inc is verlengd. Het geld is voor studenten en medewerkers van de Universiteit, de Hogeschool en het UMC, die een onderneming willen beginnen.
* Op de Herman Gorterstraat in Utrecht is gistermiddag een 27-jarige man zijn telefoon kwijtgeraakt bij een beroving. Het mobieltje werd uit zijn handen gegrist door een jongen die achterop een scooter zat. Vervolgens reden de twee dieven weg richting de Den Hartigstraat.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.