Maarssens meisje (16) vermist

MAARSSEN - De 16-jarige Kelsey uit Maarssen is sinds dinsdag vermist. De politie hoopt dat iemand kan vertellen waar de tiener op dit moment is.
Kelsey vertrok op de dag van haar vermissing op haar scooter naar school in Breukelen. Rond 12.00 uur had ze contact met haar moeder en vertelde ze dat ze naar huis kwam. Daar is ze nooit aangekomen.
Dinsdagmiddag is aangifte van vermissing gedaan en is een onderzoek gestart. De politie heeft haar ondanks uitgebreid speuren nog niet gevonden. Kelsey is 16 jaar en heeft halflang blond haar. Zij is 1.58 – 1.65 meter lang en heeft een slank postuur.
Op het moment van haar vermissing droeg zij een zwarte halflange jas van het merk Moncler met onderaan een zwarte elastieke band en een bontkraag, een blauwe spijkerlegging en roze Uggs met een knoop aan de zijkant. Zij reed op een witte scooter van het merk Sym.
Mensen die meer weten over het meisje of over de vermissing, kunnen bellen op 0900-8844 of op Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
UPDATE: Het meisje is inmiddels terecht. Vandaar dat haar foto en achternaam zijn verwijderd. Bekijk en beluister hieronder de reportages.

Gesprek met de moeder van de vermiste Kelsey uit Maarssen
Reportage over vermiste Maarssense, die inmiddels terecht is

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.