Kort nieuws: Auto's botsen op Biltse Rading

PROVINCIE UTRECHT - Op de Biltse Rading bij Utrecht zijn een paar auto's op elkaar gereden rond kwart voor zes. Er was voor zover bekend alleen sprake van blikschade.
* Prins Floris en Prinses Aimée vertrekken naar Wassenaar. Ze hebben een monumentaal pand op landgoed De Horsten gekocht, waar ook Prins Willem-Alexander en zijn gezin wonen. Of prinses Aimée bij automobielhandel PON in Leusden blijft werken, is niet bekend.
* Een automoblist uit Utrecht hoopte maandag aan een bekeuring te ontkomen voor rijden zonder rijbewijs door een valse naam op te geven. Helaas voor hem, bleek de naam gesignaleerd te staan bij de politie. Toen agenten hem wilden arresteren, bekende de 22-jarige Utrechter dat hij een valse naam had opgegeven. Hij moet nu twee boetes betalen.
* Een man uit Haarlem die met hoge snelheid over de A12 bij Maarssen reed, moest gisteren twee boetes in ontvangst nemen. Agenten zagen een auto met 140 km/u over de snelweg rijden, waar 100 is toegestaan. Maar de Haarlemmer kleefde nog achter die hardharder. Agenten plukten de 55-jarige automobilist daarom van de weg en gaven hem een boete voor hardrijden en kleven.
* Een 65-jarige fietser uit Soest is maandagmorgen hard ten val gekomen op de Albert Cuyplaan, meldt de politie. Hij raakte vermoedelijk de stoeprand. De man raakte ernstig gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.
* Een bejaarde bewoonster van een huis aan de Looydijk in De Bilt is maandag bijna het slachtoffer geworden van een babbeltruc. Een vrouw wist zichzelf de woning in te kletsen en wist meerdere lades open te trekken. Daarna verdween ze weer, waarschijnlijk met lege handen. enkele uren later kwam de 25-jarige, lichytgetinte vrouw weer terug. De bewoonster liet de dame niet nog eens binnen en belde de politie. Die kon de babbelaarster niet meer opsporen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.