Kort nieuws: Gestolen bromfiets na dag terug

REGIO - Bij de controle van een bromfiets op de Utrechtse Lessinglaan bleek die een dag ervoor gestolen te zijn in Hilversum. Agenten hebben zaterdag de twee Utrechtse opzittenden, van 14 en 15 jaar oud, aangehouden.
* In een bedrijf aan de Utrechtsestraatweg in Nieuwegein heeft in de nacht van zaterdag op zondag korte tijd brand gewoed. Gealarmeerde agenten zagen de vlammen onder de roldeur vandaan komen en konden met een brandblusser de schade beperken.
* Een man die het nodig vond een zonnescherm in Maarssen te vernielen is op heterdaad betrapt. Agenten hebben de 19-jarige Amsterdammer zondagochtend aangehouden.
* Een dronken automobilist in De Bilt is van de weg gehaald. De beginnende bestuurder werd zondagochtend op de Utrechtseweg gecontroleerd. Hij blies elf keer de limiet en mocht zijn rijbewijs inleveren.
* Een 18-jarige graffitispuiter is zaterdagavond aangehouden in Utrecht. De 18-jarige Utrechter was ongevraagd een muur aan het versieren op de Merwedekade.
* Een jongen die vrijdagmiddag rondreed op een gestolen scooter in Maarssen is daarvoor in de boeien geslagen. Na een korte achtervolging werd de Maarssenaar in Duivenkamp opgepakt. De scooter waarop hij reed had een verwijderd framenummer.
* Een bedrijfsinbreker in Utrecht is aangehouden toen hij op het punt stond zijn slag te slaan. De 43-jarige Utrechter had al een ruitje ingeslagen bij een bedrijf aan de 1e Daalsedijk. Daarbij werd hij vanochtend echter gezien. Agenten wisten de man aan te houden.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.