Kort nieuws: Dronken automobilist slingert door Utrecht

REGIO - De Utrechtse politie heeft zondagochtend een dronken automobilist van de weg gehaald. De 43-jarige man reed al slingerend over de Bleekstraat.
De politie heeft de man aangehouden en op het bureau is een blaastest afgenomen. De Utrechter had flink wat alcohol in zijn bloed en is zijn rijbewijs kwijt.
* Op het Oudkerkhof in Utrecht is een 31-jarige man aangehouden voor het mishandelen van twee vrouwen.
De Utrechter zou in een horecagelegenheid een glas naar een vrouw gegooid hebben. De andere vrouw zou door de man zijn geslagen. Hij is meegenomen voor verhoor en ingesloten.
* Een fietser is vrijdag gewond geraakt na een val. De 61-jarige fietser uit Kamerik moest op Mijzijde uitwijken voor een groepje stilstaande fietsers. De man liep door zijn val een hersenschudding op en is naar het ziekenhuis gebracht.
* In Zegveld heeft de politie een opstootje op Middenweg in de kiem gesmoord. Daarbij zijn twee jongens van 16 en 17 uit Nieuwerbrug en Zegveld aangehouden. Buiten een horecagelegenheid, stonden twee groepen elkaar buiten op te wachten en kwam het tot opstootje. Agenten grepen in en moesten daarbij hun wapenstok gebruiken.
* Bij een verkeerscontroles in Bunschoten zijn bekeuringen uitgedeeld. De controle vrijdagmiddag begon op de Nijkerkerweg en werd later verplaatst naar de Amersfoortsestraat. Er werden in totaal vijftien mensen bekeurd voor onder andere te hard rijden en inhalen bij een doorgetrokken streep.
* Een Utrechtse scooterrijdster is in haar woonplaats gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. Het 16-jarige meisje reed op de Kardinaal de Jong volgens getuigen door rood, toen de auto groen licht had. Ze is met beenletsel naar het ziekenhuis gebracht. De 24-jarige automobiliste raakte lichtgewond.
* Twee jongens zijn in Doorn aangehouden, omdat ze vernielingen aanrichten. De 16-jarige jongens hadden autospiegels afgetrapt op de Evertsenstraat. Agenten troffen de twee in de omgeving aan en namen ze mee naar het bureau.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.