Kort nieuws: scooterjongens beroven meisje

REGIO - In Maarssenbroek is een meisje beroofd van haar tas. Ze liep in Pauwenkamp toen twee jongens op een scooter haar eigendom weggristen. De politie heeft het duo niet kunnen aanhouden.
* Drie onbekende jongens hebben vannacht geprobeerd een man uit Houten te beroven. De 38-jarige Houtenaar liep over het Houtensepad en werd tegengehouden door drie jongens. Zij probeerde de man te beroven, maar hij wist van zich af te slaan waarop de drie afdropen.
* Een 28-jarige automobilist is in Utrecht aangehouden omdat hij zonder rijbewijs reed en meerdere boetes niet had betaald. Agenten betrapten de man bellen achter het stuur en bij controle kwamen de andere overtredingen aan het licht.
* De traverse tussen de de Bijenkorf en C&A is maandagmiddag germad door een te hoog beladen vrachtwagen. Dat meldt De Nieuwe Utrechter. De truck vervoerde glazen panelen van het paviljoen dat tijdens het Nederlands Film Festival op de Neude stond. Enkele panelen zijn kapot gegaan. De traverse liep een deuk op. Niemand raakte gewond.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.