Kort nieuws: Gewonde bij aanrijding op A27

REGIO - Op de A27 bij Maartensdijk is gisteravond een ongeluk gebeurd. Daarbij waren zeker twee voertuigen betrokken. Eén van de inzittenden liep daarbij verwondingen aan de nek op.
* Op de Utrechtse Loderlaan is een fietser aangereden. De jongen stond met zijn fiets te wachten om over te steken toen hij plots van achter werd aangereden. De automobilist had te laat in de gaten dat de jongen stil stond en kon niet meer op tijd remmen. De fietser raakte gewond aan zijn been.
* In Nieuwegein is een man aangehouden voor mishandeling en vernieling. De man en een vriend gedroegen zich vannacht vervelend in een horecagelegenheid aan de Nedereindseweg. Een medewerker verklaarde dat het duo hem had mishandeld en dat daarbij zijn bril was gesneuveld. Uiteindelijk is één 31-jarige man uit Nieuwegein aangehouden en meegenomen naar het bureau.
* Ouders van bedplassende kinderen kunnen vanmorgen tips en trucs krijgen van GGD Midden Nederland. In Amersfoort wordt een voorlichtingsbijeenkomst georganiseerd. Eén op de vijftien kinderen van 9 jaar of ouder plast nog regelmatig in bed, en dat kan grote gevolgen hebben voor het zelfbeeld.
* De brandweer in Utrecht krijgt toestemming om met slechts vier brandweerlieden op een wagen uit te rukken.
Normaal gesproken moeten dat er zes zijn. De uitzondering is nodig om de vrijwillige posten Vleuten-Haarzuilens, De Meern en Zuilen in bedrijf te houden.
* Een aanrijding op de Koninginnelaan in Soest. Een man probeerde daar zijn auto te keren, maar zag een 74-jarige bromfietser over het hoofd. De brommer ging onderuit en raakte daarbij een voorbijganger die gewond raakte aan haar been. De man op de brommer is met pijn aan zijn heup en onderarm naar het ziekenhuis gebracht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.