Kort nieuws: Man racet over de Cartesiusweg

REGIO - Een 21-jarige Woerdenaar is gisteren in Utrecht zijn rijbewijs kwijtgeraakt. De man reed met 121 km/u over de Cartesiusweg, waar juist werd gecontroleerd door de politie. Op de weg mag maximaal 50 worden gereden.
* Een dronken automobilist moest gisteren op zoek naar een taxi. De man reed op de Theemsdreef in Utrecht en negeerde het rode verkeerslicht. Agenten zagen dat en hielden de man aan. Omdat hij naar drank rook, moest hij mee naar het bureau. Daar bleek dat de 22-jarige veel te veel had gedronken. Hij is zijn rijbewijs kwijt en kreeg een boete.
* Bij een politiecontrole in Baarn is een man tegen de lamp gelopen die nog een grote boete had openstaan. Agenten hielden een auto met twee mannen erin aan op de Bremstraat. Ze vonden een busje traangas en één van de mannen bleek nog ruim 700 euro aan boetes te moeten betalen. Beide mannen moesten mee naar het bureau.
* Op de A2 bij Maarssen is een haastige automobilist van de weg gehaald. Agenten klokten hem vannacht op 140 km/u terwijl ter plaatse 70 kilometer als maximum geldt. De overtreding was zo zwaar, dat de 33-jarige Amsterdammer direct zijn rijbewijs mocht inleveren.
* De politie in Nieuwegein heeft een 29-jarige automobilist aangehouden, vanwege het bellen achter het stuur.
Bij het uitschrijven van de boete ontdekten de agenten dat de man nog 20 boetes had openstaan voor een bedrag van 2800 euro. Hij moest direct mee naar het bureau.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.