Flinke vechtpartij in horecazaak Zeist

ZEIST - In een horecagelegenheid in Zeist zijn meerdere mannen slaags geraakt. De politie verichtte vier aanhoudingen en weet nog niet wat de aanleiding voor de ruzie is geweest.
Een 23-jarige man in de zaak aan de Slotlaan had een snijwond in zijn nek, maar uit onderzoek van een ambulancebroeder bleek het niet om een slagaderlijke bloeding te gaan. Wel moest hij naar het ziekenhuis om de wond te laten hechten.
De 20-jarige man die de 23-jarige man had aangevallen, had een snijwond in zijn hand. Hij werd aangehouden, evenals een 40-jarige man uit Zeist.
Terwijl agenten daar bezig waren, kwam een vierde man, een eveneens 20-jarige man uit Zeist, met een auto aanrijden. Hij bemoeide zich met de zaak en viel de 40-jarige Zeistenaar aan en ging ervandoor. Hij kon even later worden aangehouden. Het 23-jarige slachtoffer stapte van de brancard en viel eveneens de 40-jarige man aan. Agenten hielden daarop ook het 23-jarige slachtoffer aan. Hij werd geboeid per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
In dezelfde horecagelegenheid zag een agent een 26-jarige Utrechter die nog driehonderd dagen hechtenis te goed had. Hij werd naar het politiebureau overgebracht en ingesloten.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.