Kort nieuws: Dronken fietser botst op auto

LEUSDEN - Een dronken Poolse fietser is in Rhenen van de weg gehaald. De man botste gisteravond op de Cuneraweg tegen een tegemoetkomende auto. Die raakte daarbij beschadigd. Bij controle van de politie bleek de man drie keer teveel op te hebben. De 28-jarige man kreeg een rijverbod van zeven uur met bijbehorend proces-verbaal.
* Het internationale scoutingevent Jamboree On The Air is goed verlopen, meldt Scouting Nederland in Leusden. In Nederland deden dit weekend 10.000 tot 15.000 scouts mee aan het jaarlijkse evenement. Via radio en internet werden verbindingen gelegd met andere scouts in Nederland en het buitenland.
* In Utrecht heeft een hennepkwekerij flinke wateroverlast veroorzaakt op de Rooseveltlaan. In een flat stonden daar een boel pas gerooide planten. Omdat iemand vergeten was een kraan dicht te draaien, ontstond flinke wateroverlast in de centrale hal van de flat.
* Op het Gandhiplein in Utrecht is een auto achterop een lesauto gereden die remde voor het verkeerslicht. In de auto die achterop klapte zat een vrouw van bijna tachtig die gewond raakte aan haar hoofd en armen. Verder kwam iedereen met de schrik vrij.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.