Honderden gasten op Twitterbruiloft

ZEIST - Onder toeziend oog van tientallen aanwezigen in 'reallife' en honderden virtuele belangstellenden is woensdagmiddag in Kasteel 't Kerckebosch in Zeist het eerste 'twitterhuwelijk' gesloten.
René Hoksbergen vroeg zijn Jannetta Dorsman eerder dit jaar via een bericht op Twitter ten huwelijk en daarmee was de eerste zogenoemde twedding een feit. De trouwpartij is volledig georganiseerd en gesponsord via het populaire microblog.
Iedereen die actief is op Twitter was uitgenodigd voor de bruiloft. Zij die geen plekje konden bemachtigen in het kasteel konden de huwelijksvoltrekking live volgen via internet. Tv-presentatrice Aldith Hunkar deed verslag van de festiviteiten via de website.

DRANK

Alles op de trouwerij, van de taart tot de band en van de drank tot de ringen, is door twitteraars beschikbaar gesteld. In totaal hebben ruim 125 bedrijven het evenement mogelijk gemaakt.
Woensdagavond staat een groot bruiloftsfeest in Bunnik op het programma, waar honderden twitteraars zich voor hebben aangemeld. De avond is een benefiet voor Stichting Pink Ribbon.
Bezoekers kunnen geld doneren en ook de drankomzet komt ten goede aan het borstkankerfonds.

Honderden gasten op Twitterbruiloft
Honderden gasten op Twitterbruiloft

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.