Kort nieuws: man racet over de Cartesiusweg

REGIO - Op de Cartesiusweg in Utrecht is donderdagavond een snelheidsmaniak aangehouden. De man reed 106 km/u waar maximaal 50 is toegestaan. De 21-jarige bestuurder moest zijn rijbewijs inleveren.
* Een 23-jarige man is opgepakt wegens heling. Agenten zagen hem in Utrecht rijden op een fiets zonder slot. De fiets bleek als gestolen te boek te staan. Na verhoor werd de man weer vrijgelaten.
* De politie in Amersfoort heeft drie vrouwen opgepakt voor winkeldiefstal. Beveiligingspersoneel van een winkel aan de Emiclaerhof tipte de politie. Al snel werden drie vrouwen uit Almere en Amsterdam aangehouden. Ze hadden een tas bij zich met spullen waar de veiligheidslabels nog aan hingen. Ook in hun auto lagen gestolen spullen.
* Donderdagavond is bij een aanrijding tussen een bromfiets en een voetganger in Rhenen de voetganger gewond geraakt. Hij moest met hoofdletsel naar het ziekenhuis in Ede. De 18-jarige brommerrijder raakte licht gewond.
* In Bunnik heeft de politie donderdag vier mannen aangehouden wegens heling. Undercover agenten zagen een motorrijder met daarachter drie mannen in een onopvallende auto. Agenten vermoedden dat de motor gestolen was. Toen geuniformeerde collega's de mannen aahielden, gingen ze ervandoor. De bestuurder van de motor en die van de auto werden direct opgepakt. De twee anderen zijn bi de politie bekend.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.