Overvallers in postbodejas nog voortvluchtig

UTRECHT - De twee mannen die woensdagavond gearresteerd werden voor een woningoverval op een vrouw met baby in Utrecht zijn onschuldig. De twee reden in een busje dat leek op degene waarin de dieven ontsnapten maar hadden niks met de zaak te maken.
Dat betekent dat de twee overvallers die woensdagavond een huis op de Ibisdreef binnenvielen nog voortvluchtig zijn. De mannen overrompelden daar een vrouw met baby op haar arm, mede omdat één van hen een postbodejas aanhad en zei een pakje te willen bezorgen.
Toen de vrouw de deur opendeed bleek het pakjesverhaal een leugen. De vrouw werd beetgepakt en kon zich daarbij slecht verdedigen omdat zij haar bijna vijf maanden oude baby in handen had. Door hard te gillen, wist de vrouw de overvallers te verjagen. Zij dacht te zien dat het duo vluchtte in een bestelbusje.
In de buurt werd een soortgelijk bestelbusje aan de kant gezet. De inzittenden daarvan bleken dus onschuldig. Vorige week werd ook al een postbezorgersjas gebruikt bij een overval in Overvecht. Toen was een 86-jarige vrouw het slachtoffer. Of de twee zaken met elkaar verbonden zijn, is nog niet duidelijk.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.