Kort nieuws: vrouw rijdt zonder rijbewijs

REGIO - * Een 45-jarige vrouw uit Baarn is door de politie aangehouden omdat ze in een auto reed zonder geldig rijbewijs en zonder dat de auto APK gekeurd was. Ook had de vrouw meerdere boetes openstaan.
* Een half uurtje fietslichtcontrole in Amersfoort leverde gisteravond tien bekeuringen op. Negen fietsers en één snorfietser kregen op de Hoolesteeg een bon.
* In Leusden zijn twee mannen aangehouden omdat in hun auto inbrekersgereedschap lag. Het duo werd donderdagnacht rond half drie aangehouden. Gezien het verdachte tijdstip zijn de Bilthovenaren van 28 en 35 jaar oud meegenomen naar het bureau.
* Vier mensen zijn vrijdagmorgen in Utrecht aangehouden omdat ze een fiets hebben vernield. Rond 4.20 uur zag een getuige dat de vier het rijwiel oppakten en hard op de grond gooiden. Opgeroepen agenten konden met hulp van getuigen drie mannen van 18, 19 en 20 jaar uit Leiden aanhouden en een 19-jarige vrouw uit Utrecht. De vier bleken nog meer fietsen te hebben vernield. Ze zijn in de cel gezet.
* Agenten in Utrecht hebben vier mannen opgepakt omdat ze op de W.F. Hermansstraat aan het dealen waren. In de auto van de mannen werd een kleine hoeveelheid vermoedelijke drugs gevonden. De twee Utrechters van 34 en 43 jaar en een Amsterdammer van 46 en een man uit Nieuw Vennep van 52 jaar zijn in de cel gezet.
* Een getuige heeft er gisteren voor gezorgd dat een autokraker kon worden opgepakt. Rond 17 uur kreeg de politie de melding dat er op de Dieperinklaan ingebroken werd. Agenten troffen daar een man uit Lelystad aan. De inbraak was niet gelukt, maar de auto raakte wel beschadigd. Hij is ingesloten.
* Een hennepkwekerij aan de Camera Obscuradreef in Utrecht is gisteren door de politie ontmanteld. Niet duidelijk is wie verantwoordelijk is voor de circa tweehonderd planten.
* Tijdens een controle van scooterrijders op de Landschapbaan in Utrecht, vrijdagnacht, heeft de politie inbrekersgereedschap aangetroffen. Twee achttienjarige mannen zijn naar het politiebureau gebracht.
* In Zuilen zijn grote muurschilderingen onthuld op twee huizen aan de Jozeflaan.Op deze plek in de wijk was vroeger altijd kermis. Daarom zijn op de gevels een zweefmolen en een draaiorgel geschilderd.
Het orgel dat op de muurschildering staat afgebeeld, zorgde vanmiddag voor muziek bij de onthulling.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.