Kort Nieuws: Auto ziet fietser over het hoofd

PROVINCIE UTRECHT - * Een 35-jarige fietsster uit Houten is gewond geraakt toen zij werd aangereden door een auto.
Een 57-jarige automobilist dacht op de Vikingpoort het fietspad veilig over te kunnen steken maar zag de vrouw over het hoofd. De vrouw uit Houten viel op de grond en raakte gewond aan haar schouder.
* In Mijdrecht is een fietser gewond geraakt nadat zij om onbekende reden ten val kwam op het Driehuisplein.
Daardoor liep zij een hoofdwond op. Het 44-jarige slachtoffer is ter plekke onderzocht en naar het ziekenhuis in Woerden gebracht. Daar is de wond gehecht.
* In Utrecht is een vrouw onder bedreiging van een wapen beroofd van haar sporttas. Ze werd gisteravond op de Overste den Oudenlaan door drie mannen gedwongen te stoppen. Na de diefstal is de politie gewaarschuwd, die heeft één verdachte aangehouden. De andere twee zijn nog spoorloos.
* In Mijdrecht is een bromfietser die te hard reed aangehouden. Agenten klokten de man terwijl hij 85 kilometer per uur reed terwijl een brommer maar 45 mag rijden. Ook zat de kentekenplaat verticaal gemonteerd waardoor die onleesbaar was. De 17-jarige bestuurder raakte zijn rijbewijs kwijt en kreeg een boete.
* In Leusden zijn maandagavond drie mannen aangehouden na een inbraak. Bij een woning aan de Wierickewijk werden de mannen gesignaleerd. De politie werd gewaarschuwd, waarop de drie vluchtten. Een 18-jarige man uit Nieuwegein werd met behulp van speurhond Nera gevonden in bosjes aan de Henegouwen. De andere inbrekers wisten te ontkomen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.