Kort nieuws: Bejaarde Rhenen rijdt tegen boom

Op de Friesesteeg in Rhenen is een auto tegen een boom gereden. De 78-jarige bestuurder raakte gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens de politie werd de man verrast door de dichte mist.
* De politie van De Bilt is op zoek naar een jassendief. De verdachte griste dinsdagavond bij een pand aan de Jasmijnstraat zeven jassen van een kapstok. Na de melding bij de politie werden de jassen teruggevonden in enkele kliko's in de omgeving.
* Bij station Lunetten in Utrecht is een scholier bedreigd en beroofd. De jongen werd op weg van school naar de trein aangesproken door een agressieve man die geld wilde wisselen. De jongen rende weg, maar kwam hem later weer tegen. Dit keer werd hij vastgepakt en bedreigd met een mes. Hij werd losgelaten na het afgeven van zijn geld.
* De politie heeft vannacht in Utrecht een onbekende man van een boot gehaald. De man was dronken en lag te slapen in het vaartuig aan de Wittevrouwensingel. Hij zei dat hij toestemming van de eigenaar had om aan boord te komen, maar dat bleek helemaal niet waar. De politie denkt dat de 47-jarige dronkelap illegaal in Nederland is en draagt hem over aan de vreemdelingenpolitie.
* In Nieuwegein zijn twee vermoedelijke inbrekers aangehouden. De jongemannen reden over de A2 en gedroegen zich verdacht. De politie achtervolgde de auto en hield 'm aan op de Lijsterbesstraat. In de wagen lag pepperspray en spullen, die gestolen lijken te zijn.
* In Vleuten is een jongen van 17 van zijn fiets gereden, toen hij moest uitwijken voor een veegwagen. Een automobilist uit Breukelen probeerde hem op de Schoolstraat nog te ontwijken, maar tikte het slachtoffer aan met zijn bumper. De jongen viel hard op straat en moest voor onderzoek naar het ziekenhuis.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.