Kort nieuws: Utrechter opgepakt wegens wapens

REGIO - Een man in utrecht is opgepakt voor verboden wapenbezit. Agenten vielen zijn huis aan de Riouwstraat binnen na een tip. Ze vonden een alarmpistool een een taser, een stroomstootwapen. De 50-jarige man kon mee naar het bureau.
* Bij een alcoholcontrole op twee plekken in De Ronde Venen zijn in totaal 1103 bestuurders gecontroleerd. Agenten lieten op de Bovvendijk en in de buurt van Amstelhoek automobilisten blazen. Twaalf mensen hadden een slok teveel op.
* De politie in utrecht heeft een doorgedraaide man opgepakt. De 23-jarige Utrechter ging vannacht op de Voorstraat door het lint en sloeg vanalles kort en klein, waaronder fietsen, een auto en een winkelruit. De man kon mee naar het bureau.
* In Maarssen is een 48-jarige man aangehouden op verdenking van mishandeling. De man zou in Zwanenkamp een vrouw een klap hebben gegeven. Dat gebeurde in de woning van het slachtoffer. Oorzaak van de ruzie lag waarschijnlijk in de relationele sfeer.
* Inwoners van een gedeelte van Lopik zaten gisteren een gedeelte van de avond zonder stroom. Het ging om meer dan honderd huishoudens in de buurt van de Teenschiller. Iets voor half twee was de storing weer verholpen. Eerder op de dag zaten meer dan duizend huishoudens ook al zonder stroom.
* Soest gaat het Nassauplantsoen opknappen. De gemeente laat nieuwe bomen planten en het hondenuitlaatterrein wordt vernieuwd. Aan jongerenoverlast 's avonds en 's nachts zegt de gemeente niets te kunnen doen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.