Vrouw (80) loopt twee kilometer na treinstoring

WOERDEN - Gestrande treinreizigers die gisteren opeens stilstonden bij Woerden zijn uitgestapt en langs het spoor naar het station gelopen. Onder hen zat ook een tachtigjarige vrouw die de wandeling van twee kilometer naar eigen zeggen gemakkelijk maakte.
Het treinverkeer viel gisteren rond heel Utrecht stil nadat er 's middags brand uitbrak in een verkeersleidingspost van ProRail. Daardoor konden wissels niet meer worden bestuurd en kwamen 30 treinen op het spoor stil te staan.
Op station Woerden werden alle reizigers opgevangen en verder op weg geholpen. Reizigers die niet verder kwamen zijn ter plekke opgevangen. Ook in Utrecht werden reizigers opgevangen in de Jaarbeurs maar 500 veldbedden die daar waren neergezet, bleken niet nodig.
In Maarssen was het ook druk. Veel reizigers konden vanaf daar verder met bussen naar Utrecht Centraal. Er waren vrijwel geen taxi's.
Gestrande reizigers konden nog wel genieten van het optreden van Sinterklaas op het stationsplein bij Bisonspoor in Maarssenbroek. De intocht verliep ondanks de drukte door de extra bussen zonder problemen.

Vrouw (80) loopt twee kilometer na treinstoring
Veldbedden Jaarbeurs niet nodig voor gestrande reizigers
Verrassing bij reizigers 's ochtends op Utrecht CS

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.