Auto uitgebrand in Utrecht

UTRECHT - Een auto op de Keulsekade in Utrecht is zaterdagavond in brand gevlogen. De auto stond geparkeerd en er raakte niemand gewond. De oorzaak is vermoedelijk kortsluiting.
* Een verwarde man heeft op een gebouw in de Utrechtse wijk Ondiep zaterdagavond een brandje gesticht. De brand was uit voordat de brandweer arriveerde. De politie heeft zich over de man ontfermd.
* In Breukelen is een autorijdende tiener doorgereden na een ongeluk. De 16-jarige botste zondagochtend rond 2 uur op de kruising van de Straatweg met de Stationsweg op een andere auto. Hij ging er daarna als een haas vandoor, maar een getuige had hem herkent. Agenten troffen de jongen niet thuis aan, maar konden wel de auto waarmee hij had gereden in beslag nemen.
* Een 19-jarige vandaal is in Maarssen aangehouden. Hij had zondagmorgen rond 4 uur in de wijk Zandweg-Oostwaard een schutting vernield en was gezien door een agent. De Maarssenaar zit in de cel.
* Twee agenten hebben in hun vrije tijd een winkeldief op de Choorstraat ogpepakt. De twee zagen dat een winkelmedewerker probeerde een dief tegen te houden. De verdachte, een 15-jarige jongen uit Amsterdam-Zuidoost, verzette zich hevig en kon pas na hulp van andere agenten worden aangehouden. Iets later werd een 17-jarige kompaan ook opgepakt.
* Een 21-jarige automobiliste uit De Meern is zaterdagmorgen gewond geraakt bij een botsing op de kruising Hooggelegen in Utrecht. Een 66-jarige automobilist had haar over het hoofd gezien. Beide auto's raakten zwaar beschadigd. De vrouw is met nekklachten naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek.
* De politie heeft zondagochtend een man een vrouw opgepakt op de Hessenweg in Bilthoven. De twee reden op een scooter en de bestuurder had teveel gedronken. De 50-jargie verdachte had een mes bij zich en moest daarom mee naar het bureau. Een 41-jarige vrouw wilde de aanhouding tegenhouden en moest daarom ook zelf mee naar het bureau.
* Een 20-jarige fietsende Utrechter is zaterdagmorgen gewond geraakt toen een 64-jarige man op een snorfiets tegen hem aanbotste. De fietser wilde het fietspad van de Martin Luther Kingweg oversteken, toen de snorfietser aan kwam rijden. De Utrechter kwam ten val en moest met verwondingen aan zijn hoofd naar het ziekenhuis worden gebracht. Ook de snorfietser had een hoofdwond, maar hoefde niet met de ambulance mee.
* Bij een gezamelijke actie van meerdere opsporingsdiensten, Veilig Verkeer Nederland en de gemeente Baarn heeft de politie acht dronken bestuurder van de weg gehaald en 5 zakjes hasj gevonden. In totaal werden ongeveer 600 mensen gecontroleerd. Verder werden er wildplassers aangehouden, raakte een hardrijder zijn rijbewijs kwijt, kregen scooteraars beboet voor het niet dragen van een valhelm. De Belastingdienst heeft vijf auto's in belag genomen en inde 8700 aan achterstallige belasting.
* In Houten zijn vrijdagavond mensen gewond geraakt toen bestelauto's frontaal op elkaar botsten. Een 30-jarige man uit Easterwierrum wilde vanaf de Voorveste De Staart oprijden richting Houten. Een 24-jarige bestuurder wilde ook de De Staart oprijden, waarna de twee botsten. Beide bestuurders moesten naar het ziekenhuis. De ravage was enorm.
*

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.