Nepagenten beroven man in Tull en 't Waal

TULL EN 'T WAAL - De politie roept de hulp in van kijkers van Bureau Hengeveld om een bende van drie overvallers te vinden die, verkleed als agent, een man beroofden in Tull en 't Waal.
De mannen verschenen in de vroege morgen van 6 juli opeens bij de woonark van de 72-jarige man. Daar klommen er twee langs het hek en belde één van hen aan. Toen de bewoner de deur open deed, vertelde een van de nepagenten dat hij een huiszoekingsbevel had.
Eenmaal binnen bleek van dat verhaal niets te kloppen. De overvaller trok een pistool en duwde dat in de rug van het slachtoffer. Op dat moment kwam ook de tweede nepagent binnen. De derde overvaller bleef buiten staan, en kwam ook niet in beeld bij de bewakingscamera.
De mannen wilden geld, en waren bereid daarvoor geweld te gebruiken. Zo kreeg de 72-jarige man een klap op zijn hoofd en dreigden de mannen zijn pink af te knippen.
Het slachtoffer gaf uiteindelijk op en vertelde waar het geld in zijn woonark lag. Daarna namen de overvallers de autosleutels van de man mee en gingen ze ervandoor in zijn auto. Die werd een kilometer verderop gevonden.
De politie wil deze drie gewelddadige overvallers graag vinden. Daarom wordt in Bureau Hengeveld uitgebreid aandacht aan deze zaak besteed, inclusief een interview met het slachtoffer en uitgebreide beelden van twee van de daders.

Nepagenten beroven man in Tull en 't Waal

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.