Kort nieuws: Auto in brand gestoken

REGIO - In Utrecht is gisteravond een auto in brand gestoken op de Dennenstraat. Getuigen waarschuwden de politie toen zij zagen dat de auto in de brand stond.
De brandweer kon niet meer voorkomen dat de wagen helemaal uit brandde. De politie roept getuigen op zich te melden.
* Op klaarlichte dag is in Amersfoort een man ernstig mishandeld. Het 39-jarige slachtoffer werd aangetroffen op de Liendertseweg en had letsel over zijn hele lichaam. Hij is dan ook direct naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens getuigen was er één dader. Het zou gaan om een Marokkaanse man van ongeveer 33 jaar met een tenger postuur en een gewatteerde zwarte jas.
* In Utrecht is een man aangehouden omdat hij een gestolen scooter wilde verkopen. De man uit Utrecht werd gecontroleerd op de Bazaar in Utrecht. Hij had naast de scooter ook fietsen in de verkoop. Er bleek gerommeld te zijn met het framenummer. De politie zoekt nog naar de handelaar waarvan de Utrechter de scooter had overgenomen.
* De politie heeft een 16-jarige jongen aangehouden op verdenking van inbraak in een auto. Een groepje jongens toonden duidelijk interesse in een geparkeerde auto op de Utrechtse Livingstonelaan. Even later zaten ze in de auto. Getuigen waarschuwden daarop de politie.Ter plaatse aangekomen vluchtten de jongens weg, waarop één van de jongens kon worden aangehouden. De politie doet o naar de medeverdachten.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.