Kort nieuws: Nieuwe gemeentesecretaris Eemnes

REGIO - Peter van Dijk is de nieuwe gemeentesecretaris van Eemnes. Hij volgt op 1 januari Ed de Bruijn op die met pensioen gaat en is geen onbekende in het dorp. Soester Van Dijk werkt al 25 jaar voor de gemeente, vooral bij de sector Openbare Ruimte.
* Een gewonde bij een ongeluk in De Meern. Op de Meerndijk raakte een automobilist door de gladheid in een slip. Een tegenligger raakte de auto toen in z'n flank. De bestuurder van de auto die slipte, is met verwondingen aan de ribben naar het ziekenhuis gebracht.
* In de Utrechtse Trumanlaan is donderdagmiddag een garagebox uitgebrand. De vlammen ontstonden door kortsluiting in een scootmobiel. De ambulance kwam erbij, maar niemand raakte gewond.
* Agenten op het politiebureau in Zeist hebben woensdagmiddag hun handen vol gehad aan een 23-jarige Zeistenaar. De man werd geholpen door een baliemedewerkster en dat maakte hem zo woest, dat hij meubilair vernielde. Hij kon alleen met gebruik van pepperspray tot bedaren worden gebracht. Agenten hebben een proces verbaal opgemaakt.
* Een burenruzie in Bilthoven is woensdag uit de hand gelopen. Een 40-jarige man uit de wijk Larenstein wilde na een felle discussie zijn buurman te lijf met een honkbolknuppel. Niemand raakte gewond, maar de man is door de politie aangehouden voor poging tot zware mishandeling.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.