Kort nieuws: Brutale straatroof in Soest

REGIO - De politie doet onderzoek naar een straatroof in Soest. Een 66-jarige vrouw liep dinsdagavond over de Prins Bernhardlaan. Ze kreeg onverwacht een flinke duw, waardoor ze viel. Twee jongens gingen er vandoor met haar handtas. De politie heeft ze niet meer kunnen vinden en is nu op zoek naar getuigen.
* Technisch dienstverlener Imtech in Gouda heeft een grote opdracht binnen van British Telecom. Het Britse telecombedrijf gaat een nieuw datacentrum bouwen in Nederland. Nu heeft BT al centra in Amsterdam en Nieuwegein, maar waar het nieuwe komt is niet bekend. Imtech gaat voor een niet bekend gemaakt bedrag het gebouw ontwerpen, bouwen en ook onderhouden.
* De politie in Nieuwegein heeft bij een groep jongeren een bivakmuts en een pistool gevonden. De groep was baldadig en werd gecontroleerd; het pistool was nep maar leek net echt. Twee jongens van 16 en 18 zijn opgepakt.
* In Bilthoven is een automobilist slaags geraakt met een mountainbiker. Een getuige op de Jan Steenlaan belde meteen de politie. Maar toen die ter plaatse kwam, waren de kemphanen al gevlogen. De automobilist reed
volgens de getuige in een zilverkleurige Volkswagen Touran. Vermoedelijk was er sprake van een verkeersruzie.
* In Woerden heeft de politie een einde gemaakt aan de praktijken van een groep autokrakers uit Litouwen. Een getuige betrapte de drie mannen afgelopen nacht op de Athenelaan. Even later kon de politie de autokrakers aanhouden op de Amsterdamlaan. In hun auto lag inbrekersgereedschap. De mannen hadden een navigatiesysteem buitgemaakt.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.