Justitie eist 23 jaar voor brandmoord Zeist

UTRECHT - Justitie eist 23 jaar cel tegen Aryan R. Zij staat terecht voor de geruchtmakende brandmoord op de 23-jarige Narges uit Zeist. Aryan R. zou haar met bezine hebben overgoten en daarna in brand hebben gestoken.
Tijdens de rechtszaak vandaag kwamen schokkende details naar buiten. Zo was de vermoedelijke dader aanwezig bij de begrafenis van Narges en heeft ze daar de familie gecondoleerd met de brandwonden van de vermeende daad nog op haar hand.
De emoties liepen tijdens de rechtszaak hoog op. Vanmorgen mochten de nabestaanden hun verhaal doen. Narges' moeder en zus schreven een brief. De verloofde van Narges nam zelf het woord.
De man was zeer emotioneel en vertelde dat tot de dag dat zijn aanstaande vrouw stierf zijn hele leven om haar draaide. Toen hij de verdachte hetzelfde toewenste als wat Narges is overkomen, greep de rechter in. De zitting werd tijdelijk geschorst.
De 29-jarige Aryan R. bleef bij het horen van de strafeis onbewogen. Haar verdediging pleit voor meer onderzoek naar haar psychische gesteldheid. De uitspraak is over twee weken.
Bekijk hieronder de bijdrage van verslaggever Mark van der Wel.

Justitie eist 23 jaar voor brandmoord Zeist

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.