Kort Nieuws: Dronkenlap wandelt A2 op

PROVINCIE UTRECHT - Ziekenhuis Gelderse Vallei heeft de beste verpleegster van het jaar in huis. Marleen van Dijk uit Ede kreeg die eretitel op het jaarlijkse Nursing Event.
* De A12 bij Harmelen was vanavond het toneel van een ongeluk De bestuurder is uit zijn voertuig gehaald en raakte niet gewond. De oorzaak van het ongeluk is nog niet duidelijk.
* Een dronken man uit Amsterdam wandelde vannacht over de snelweg bij Vinkeveen. De man was op de vluchtstrook van de A2 door een taxichauffeur uit de taxi gezet, omdat hij de chauffeur had bedreigd. De politie vond de 24-jarige Amsterdammer even verderop, lopend op de vluchtstrook van de A2. Hij is meegenomen naar het bureau en kreeg een boete voor openbare dronkenschap en lopen op de snelweg.
* Drie jeugdige vernielers hebben zondagmiddag een scooter op de Zeister Laan van Vollenhove in brand gestoken. Een getuige zag dit en is direct met een emmer water gekomen waarmee de brand werd geblust. Agenten konden de drie van 14 en 16 jaar uit Zeist en een 15-jarige uit Soest een eindje verderop aanhouden. Tegen de drie is proces verbaal opgemaakt. De eigenaar van de scooter is door de beschadiging nog niet te achterhalen.
* In Huis ter Heide is een fietser gewond geraakt. De man fietste over een fietspad op de Amersfoortseweg toen hij over het hoofd werd gezien door een automobiliste. Die schepte de 58-jarige fietser uit Zeist, die ten val kwam. Het slachtoffer is afgevoerd naar het Sint Antoniusziekenhuis in Utrecht. Hij liep verwondingen aan zijn gezicht en een gebroken rib op.
* Bij een controle op fietsverlichting in Baarn is een agressieve man opgepakt. De 26-jarige Baarnaar had geen licht, maar wilde niet meewerken met de politie. Ook had hij geen legitimatie bij zich. Uiteindelijk moest hij geboeid mee naar het politiebureau, waar hij een boete kreeg.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.