Kort nieuws: Bejaarde gerold in Baarn

PROVINCIE UTRECHT - * In Baarn is een bejaarde vrouw gerold. Ze stond bij een kassa van een winkel aan de Eemnesserweg. Een kleine vrouw stond steeds heel dicht op haar. Even later, toen de Baarnse wilde betalen, was haar portemonnee verdwenen. De Baarnse vrouw is naar de politie gestapt, die is nog op zoek naar de zakkenrolster.
* Bij een inbraak in Utrecht zijn twee dieven gestoord. Getuigen zagen twee mannen inbreken bij een winkel aan de Jacobsstraat en waarschuwden de politie. Eenmaal daar waren de daders al gevlogen. De deur was geforceerd, maar er was niets meegenomen. De politie hoopt dat getuigen zich melden.
* Bewoners van een huis in Woerden keken maandagavond verbaasd op, toen er opeens een steen door het raam werd gegooid. De bewoners van de woning aan de Gebroeders van Eijckstraat bleven ongedeerd maar konden de dader of daders niet te pakken krijgen. De politie zoekt naar getuigen van de vernieling.
* Sleetje rijden kan knap gevaarlijk zijn, zo ondervond een vrouw in Rhenen. Zij gleed van een heuvel bij de Oude Veensegrindweg af maar eindigde in een greppel. Het 44-jarige slachtoffer landde daarbij hard op haar onderrug en raakte gewond. Zij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
* Een alerte getuige in IJsselstein heeft een diefstal van een dure tv weten te voorkomen. Een buurtbewoner zag op de Merkelbachlaan twee jongens een ruit in gooien bij de buren en riep naar ze. De twee inbrekers schrokken en gingen er snel vandoor op een scooter. De politie zoekt getuigen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.