Joke (64) uit Leerbroek vermist: 'Mam, waar ben je?'

© Tobias Bos
LEERBROEK - Nadat Joke Reinhard (64) maandagmiddag haar huis in Leerbroek had verlaten, is ze niet meer teruggekomen. Haar familie maakt zich ernstige zorgen en ook de politie zoekt mee naar de vrouw.
De politie laat weten dat Joke op 21 juni om 12.50 uur met haar zwarte Stella e-bike vertrok, in de richting van Leerdam. Ze is het laatst gezien op de Leerbroekseweg 42 in Leerbroek, en ze nam geen pinpas, telefoon of ID-kaart mee.
Haar dochter doet daarom een oproep op Facebook. "Mam, welk pad heb jij genomen?", schrijft ze. "Waar ben je? Ooo, wat wil ik graag weten waar je bent. Mama, wij missen je."
Agenten lopen met de familie alle mogelijke aanknopingspunten na, vertelt een woordvoerder. "We proberen locaties te achterhalen waar ze misschien naartoe zou kunnen zijn gegaan. Maar tot nu toe hebben we haar helaas nog niet gevonden."
Joke is 1.58 meter lang en heeft een grijze haarkleur. Haar zwartkleurige fiets is ook voorzien van dubbele, zwarte fietstassen.

UPDATE 26 juni

Na vijf dagen is de vermiste Joke gevonden in Bunnik. Dat schrijft haar blije dochter op Facebook. De reden van haar verdwijning is niet bekendgemaakt.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.