Instellingen

Utrecht wenst Oranje-international Timber succes met speciale video: 'Wij zijn super trots op jou'

© Orange Pictures
UTRECHT - Een speciale boodschap van de gemeente Utrecht aan Oranje-international Jurriën Timber. De verdediger begon zijn carrière bij de Utrechtse club DVSU, en daar is de gemeente trots op.
Op sociale media verscheen een filmpje, waarin zijn broer, trainer, club en stad hem veel succes wensen bij de EK-wedstrijd van vanavond. "Hoe trots ik ben op mijn broertje? Ja, mega trots. Hij doet het super. Nu zit hij bij het Nederlands Elftal, dat is als voetballer natuurlijk een ultieme droom", vertelt broer Christopher Coffie in de video die bijna twee minuten duurt."

Talent

Ook Twan Lenders, zijn voormalige trainer, vertelt hoe hij Timber als voetballer zag groeien in het Utrechtse Lunetten. "Jurriën leerde ik kennen toen hij vier jaar was en een oefentraining kwam doen, hier bij DVSU. Jurriën was als speler vroeger echt geweldig en je zag het ook echt de allereerste keer dat hij fantastisch kan voetballen, tijdens de oefentrainingen al."
Wethouder Maarten van Ooijen heeft het slotwoord in het filmpje en hij wenst Timber op een enthousiaste manier heel veel succes, met twee gebalde vuisten in de lucht: "Ja Jurriën, we zijn natuurlijk ongelofelijk trots. Namens de hele stad hebben wij nog een wens, namelijk: winnen hé!"
Het Nederlands elftal speelt vandaag in de achtste finale van het EK voetbal tegen Tsjechië. De aftrap in het Ferenc Puskás-stadion in Boedapest is om 18.00 uur.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.