Instellingen

Win de Jaarbeurs voor 1 dag: creatief regisseur Henk van der Feest is het derde jurylid

© RTV Utrecht
PROVINCIE UTRECHT - Een paaldansevenement, uitvindersbeurs of het EK jiujitsu? Er zijn inmiddels al tientallen ideeën binnengekomen voor de actie 'Win de Jaarbeurs voor 1 dag'.
Een deskundige jury selecteert de beste ideeën, waarna het publiek de definitieve keuze maakt. Deze week werd duidelijk dat Hans van Breukelen en Antje Monteiro in de zeskoppige jury zitten. Vanmorgen presenteerden we creative director Henk van der Feest als derde jurylid.
Nu Nederland langzaam maar zeker weer opengaat, ontstaat er weer ruimte voor evenementen. RTV Utrecht en de Jaarbeurs zijn daarom een actie gestart. Welk evenement zou jij organiseren als je voor 1 dag de Jaarbeurs tot je beschikking krijgt? De komende weken laten we jullie ideeën zien, volgen we kanshebbers en in augustus is dan het evenement zelf. Meer weten over de actie, lees dan hier alle verhalen.
"Al mijn hele leven ben ik eigenlijk bezig met een vaag vak. Ik ben ideeënverzinner en regisseer de uitvoering op creatief en financieel vlak." Zo deed Van der Feest grote klussen voor de Jaarbeurs en de gemeente Utrecht. Bijvoorbeeld het bezoek van koningin Beatrix in 1999 tijdens Koninginnedag.
Als Van der Feest zelf een plan zou moeten maken, zou hij dat doen voor het Beatrix Theater. "Dat is natuurlijk een van de mooiste theaters van Nederland. Je moet wel iets neerzetten dat bijzonder en haalbaar is."
Morgenmiddag in Aan Tafel! op Radio M Utrecht maakt Conny het vierde jurylid bekend.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.