Win de Jaarbeurs voor 1 dag: jurylid Andries Tunru

© De Slimste Mens
PROVINCIE UTRECHT - Een paaldansevenement, uitvindersbeurs of het EK jiujitsu? Er zijn inmiddels al tientallen ideeën binnengekomen voor de actie 'Win de Jaarbeurs voor 1 dag'.
Een deskundige jury selecteert de beste ideeën, waarna het publiek de definitieve keuze maakt. Eerder werd duidelijk dat Hans van Breukelen, Antje Monteiro enHenk van der Feest in de jury zitten. Vandaag voegt Andries Tunru zich bij dit gezelschap.
Tunru verwierf bekendheid als deelnemer aan De Slimste Mens. Hij wist voor het eerst in de geschiedenis van het spelprogramma zeven uitzendingen op rij te blijven zitten. Uiteindelijk verloor hij wel in de finale, van de zanger van de Snollekebollekes nota bene. Tunru:"Maar daar focus ik me niet op, we focussen ons op die zeven uit zeven."
Nu Nederland langzaam maar zeker weer opengaat, ontstaat er weer ruimte voor evenementen. RTV Utrecht en de Jaarbeurs zijn daarom een actie gestart. Welk evenement zou jij organiseren als je voor 1 dag de Jaarbeurs tot je beschikking krijgt? De komende weken laten we jullie ideeën zien, volgen we kanshebbers en in augustus is dan het evenement zelf. Meer weten over de actie, lees dan hier alle verhalen.
Bovendien is Tunru toch vooral een Utrechtse cabaretier en improvisatie acteur. Toen hij werd gevraagd als jurylid was de keuze snel gemaakt. "Ik vond het zo'n hilarisch idee om de jaarbeurs voor een dag uit handen te geven."
Een nèt iets te belachelijk idee, daar hoopt Tunru op. "Ik heb andere juryleden gehoord over de haalbaarheid en de maatschappelijke relevantie. Dat interessert mij niet zo."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.