Kort Nieuws: Man gewond na vechtpartij

REGIO - In Woerden is een 80-jarige man gewond geraakt bij een vechtpartij. De politie vond hem gisteravond op de grond in een huis aan de Hobbemastraat.
Hij had ruzie gekregen met een man van 48, die ook nog in het huis was. Die is aangehouden voor mishandeling en huisvredebreuk. De bejaarde klaagde over pijn aan zijn hoofd en aan zijn arm.
* In Soest heeft de politie twee verdachte mannen opgepakt, die rondreden met een LCD-scherm en inbrekersgereedschap op de achterbank. Het duo, 24 en 26 jaar oud, kon geen verklaring geven over de spullen en moest mee naar het politiebureau. Of het scherm is gestolen moet het onderzoek nog uitwijzen.
* Naar een 14-jarige jongen is vannacht op het Plein 1923 in Doorn een glas in zijn gezicht gegooid. Hij moest met een snee in zijn gezicht naar het ziekenhuis. Een andere jongen gooide het glas, maar is hard weggerend. De politie met hulp van getuigen kunnen opsporen.
* In Vleuten is vannacht ingebroken in een sportkantine aan de Componistenlaan. Na onderzoek bleek de achterdeur van de kantine geopend met een elektronische sleutel. Via het computersysteem van het alarm was snel duidelijk van wie de sleutel was. Twee mannen uit De Meern zijn aangehouden.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.