Instellingen

Halfnaakte man jat biertje uit krat van passerende fietser op Oudegracht

© Politie Utrecht Centrum
UTRECHT - Een fietser die gisteren met een bierkratje onderweg was in de binnenstad van Utrecht, is door een halfnaakte man bestolen van een van zijn biertjes. Door de actie van de dief raakte de fietser uit balans en viel het hele kratje om, waardoor de overige flesjes kapot vielen. De politie is op zoek naar het slachtoffer en roept hem op zich te melden.
De fietser reed gisteravond rond 23.20 uur over de Oudegracht met het bierkrat voorop zijn fiets. Een man met ontbloot bovenlijf en blote voeten pakte bij het passeren ineens een van de flesjes uit het krat. Daarna rende de dief al drinkend weg, zijn slachtoffer verbouwereerd achterlatend met het omgevallen krat.
Dankzij cameratoezicht zag de politie wat er gebeurde en kon de bierdief al snel opgespoord worden. Hij werd in de omgeving aangehouden. Het slachtoffer fietste na het incident door. De politie is op zoek naar deze persoon. Het gaat om iemand met een rood vest met witte capuchon, blauwe spijkerbroek en hij fietste op een Swapfiets. Wie deze persoon is of kent, of iets gezien heeft van de bierdiefstal, wordt opgeroepen zich te melden bij de politie.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.